Pampus 17D, 8321 WZ Urk
+316 30230074 / +316 51959973
info@comint-urk.nl

Wat doen wij

Activiteiten

Scheepstimmerbedrijf en interieurbouw – daar houdt Comint zich mee bezig. U bent bij ons aan het juiste adres voor willekeurig welk interieur. Wij nemen het complete plaatje voor u in handen. Een nauwe samenwerking met u als klant waar uw wensen volledig centraal staan. Wij van Comint willen in dit proces dat we met u aangaan vooral ontzorgend bezig zijn.

Faciliteiten

We hebben een ruime timmerfabriek met alle machines die nodig zijn om een topproduct te maken. We beschikken over een ruime hal waar we schepen kunnen bergen tot 18 meter lang en 5,8 meter breed. We beschikken over een kraanbaan met een hijsvermogen van 6,3 ton.
We beschikken over een ruime spreekkamer en kantoor.

Logistiek gezien op een toplocatie

Logistiek staat ons bedrijf op een uiterst geschikte locatie. Ons bedrijf bevindt zich op ca. 4 km afstand van de snelweg A6.

ACTIVITEITEN

COMINT biedt de volgende diensten aan:

SCHEEPSBETIMMERING

Comint heeft veel ervaring opgebouwd in de scheepsinterieurbouw. Dit betreft diverse schepen zoals zeegaande schepen, binnenvaart en jachtbouw.

KEUKENMONTAGE

Met onze jarenlange ervaring wordt uw keuken vakkundig gesteld en gemonteerd door Comint.

MEUBELMAKERIJ

Zoekt u een meubel dat op maat en passend moet zijn bij de rest van uw interieur? Comint kan u hierbij van dienst zijn. In onze eigen timmerfabriek maken wij uw meubel op maat en detail en in iedere stijl.

HANDGEMAAKTE KEUKENS

Comint is gespecialiseerd in het ontwerpen, maken en installeren van handgemaakte keukens op maat.

CHALETBOUW

In de wereld van de chaletbouw zijn veel mogelijkheden en opties voor u als klant. Comint wil u in deze hectiek terzijde staan met onze aandacht en vakmanschap.

VERBOUW EN AANBOUW

Comint is een bedrijf dat gespecialiseerd is in aanbouw, verbouw en renovatie van woningen en bedrijven. Wij zijn als bedrijf breed in ons aanbod en inzetbaarheid.